Woningisolatie Na-Iso: ervaring en knowhow
Woning isolatie

Na_iso historiek

20 jaar geleden begon niet enkel de industriële en agrarische sector de voordelen in te zien van hetisoleren met PUR. Ook de particuliere markt raakte gaandeweg geïnteresseerd in de snelheid en efficiëntievan PUR isolatie als woningisolatie. Het was het spreekwoordelijke gat in de markt!

De geboorte en groei van een isolatie-expert

De vraag naar PUR als woningisolatie werd groter dan het aanbod. Met de leuze: wat zij kunnen, kunnen wij beter, begonnen Eddy en Erna met de voorbereiding van het harde leven als beginnende zelfstandige onder begeleiding van een ervaren collega met meer dan 30 jaar ervaring. In 1998 startten ze Na-Iso op. Ze begonnen, bescheiden vanuit de eigen woning met een kleine vrachtwagen, van ’s morgens tot ’s avonds laat kleine projecten in woningisolatie uit te voeren. Eddy als spuiter, Erna als assistente.

In een latere fase vestigden ze zich in Herzele. De projecten in woningisolatie werden steeds groter waardoor in 2005 een extra werkkracht werd aangeworven. Toen in 2009 het bedrijf voor 4 vrachtwagens te klein werd, besloten Eddy en Erna om hun zaak te verhuizen naar het landelijke Eine. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een gezonde KMO met 8 werknemers met nog steeds Eddy en Erna aan het roer.

Focus op kwaliteit

Na 20 jaar ervaring in woningisolatie kunnen we wel gerust zeggen dat we weten wat belangrijk is voor onze klanten. De grote klantentevredenheid is het resultaat van steeds de lat hoger te willen leggen, te luisteren naar de noden van de klanten, te leren uit fouten en een grote focus te leggen op de geleverde kwaliteit.

Isotrie Group

Met het pensioen in zicht werd gezocht naar een overnemer voor de isolatieactiviteiten. De Isolatiegroep Isotrie met hoofdzetel in Drongen Gent, heeft begin december 2016 sectorgenoot Na-Iso overgenomen. Meer info www.isotrie.com

Met de overname door Isotrie is Na-Iso tevreden dat de activiteiten op dezelfde degelijke manier verdergezet kunnen worden.

Meer weten?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over woningisolatie.